zondag 7 juli 2013

Theehuisje.


Had ik net het witte doosje af, krijg ik van mijn collega een mailtje met bestanden voor verschillende doosjes. Hij heeft ze weer van zijn zus gekregen, helemaal van Aruba! Dat is toch echt het voordeel van de electronische snelweg, Vroeger hadden we toch wel 6 weken moeten wachten voor die patronen per post zouden zijn bezorgd.
Het zijn allemaal bestanden voor snijmachines, maar gelukkig zaten er ook .pdf's bij. Het ging de hele tijd goed: de Silhoutte sneed vrolijk van alles uit. Alleen toen paste het niet allemaal meer. Had ik ineens een dak, waar ik wel 3 huisjes mee had kunnen dichtmaken. De achterkant was ook al een stuk groter. Daar moet ik toch op mijn gemak maar eens naar kijken. Uiteindelijk is het met gewoon printen en een scherp mesje ook gelukt. Misschien moet ik toch hier en daar wat kleine bloemetjes maken.
Papier: StudioLight, Cardstock met glitter.
Plakparels: Demo Creations

2 opmerkingen:

  1. Ha, die Ria, heel leuk het huisje, ik heb tegen San gezegd dat de afmetingen in inches zijn. Maar het ziet er mooi, volgende week ga ik het zelf maken. Dan laat ik je horen hoe dat afloopt. Veel success, Jolanda Ng

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jolanda, dank je voor je berichtje. Laat me aub weten hoe het met jouw theehuisje afgelopen is. Heb je toevallig ook een blog?

    BeantwoordenVerwijderen