zaterdag 13 april 2013

Opbergen.....

Zit je met die mallen en wil je ze niet los bewaren of is de verpakking stuk gegaan? Een cd-doosje biedt een oplossing. De snijmallen van bijvoorbeeld Boekenvoordeel zitten in de verpakking al op een vierkant magneetvel. Haal de plastic binnenkant uit het cd-doosje en leg daar het magneetvel.  De mallen leg je op een stuk papier op het magneetvel. Klaar is Kees. Als je op de rug een etiketje plakt, kan je in een oogopslag zien wat er in het cd-doosje zit.

Ook handig als je van een bepaalde mal al eens het een en ander gestanst, maar niet gebruikt, hebt. Dat leg je dan in het doosje erbij.

Een andere manier is het opbergen in cd-mappen. Daarmee bedoel ik de grote nylon mappen met rits aan de zijkant. Ze zijn eigenlijk bedoeld voor het opbergen van cd's. Als je er een beetje voorzichtig mee omgaat, werkt het prima.

1 opmerking:

  1. Hoi Ris
    Zo bewaar ik mijn stempels,zie je meteen wat is. De stansen heb ik in een cd opbergbox . Die heeft Lidlle regelmatig.Schrijf op het strookje welke mal erin zit en doe ze met magneetmatje in het hoesje.Leuk eigenlijk hetzelfde en dan net even anders.
    Fijne zaterdag.

    Gr. Mia

    BeantwoordenVerwijderen