zondag 12 november 2017

Album Londen vol. 1

Voor mijn dochter en haar vriendin heb ik, voor ieder, een album gemaakt waar ze de foto's van hun trip naar Londen in kunnen plakken. Ik kon hier en daar al wat foto's die ze in Londen gemaakt hadden gebruiken omdat die, al tijdens hun bezoek aan Londen, op hun Facebookpagina's stonden.


Dit is rug. Ik heb gebruik gemaakt van een foto uit het interieur van Selfridges, Oxfordstreet, Londen.1) Links is de binnenzijde van de kaft. Hier heb ik een zogenaamde waterval gemaakt, waar een heleboel foto's geplakt kunnen worden.  De paleiswachter houdt de boel op zijn plaats. Aan zijn achterzijde heb ik een magneetje geplaatst en ook onder de bus.

2) Op de rechterzijde heb ik twee flappen gemaakt. Daarin kunnen foto's  geschoven worden of andere dingen die ze willen bewaren. Als de je de flappen omslaat kunnen oop de achterzijde ook weer foto's geplakt worden en ook op de onderliggende bladzijde.

                                                         1                                     2


3.)  Het onderste gedeelte is een pocket waarin foto's geschoven kunnen worden. De foto's kunnen er zo ingeschoven worden of eerst op een fotomat geplakt worden.

Bovenaan zijn 2 flappen. De een vouwt naar rechts open en de andere naar links. Daar kunnen dan in totaal 5 foto's geplakt worden.

4.) Dit is een smallere pocket die ik aan deze kant beplakt heb heb met een kaart van een deel van Londen die ik van Google maps gehaald heb. Hier kunnen bijv. foto's tussengeschoven worden.

                                                       3                                        4


5.) De achterzijde van 3. Beplakt met de map van de Londense metro.

6.) Onderaan een smalle pocket. Bovenaan rehts een sluitband met magneetje en links een flapje dat de boel extra op zijn plaats houdt. Onder de flap een soort zig-zag-boekje voor foto's.

                                                                 5                              6

7.)  De twee bovenliggende delen met de rondingen en de witte fotomats worden met elkaar 'verbonden' door 2 lange labels die ertussen worden geschoven.  Als je de witte fotomatten naar boven en onder opent, zijn daar weer flappen ter grootte van een foto die je kunt openslaan en waar foto's op geplakt kunnen worden.

8.) Het rechter binnendeel van de kaft. In dit gedeelte kan van alles bewaard worden wat men maar wil. Op de foto zie je dat ik wat papier meegegeven heb, zodat ze het album eventueel verder kunnen versieren.

                                                             7                                 8

Dit is een vrij groot album omdat ik ervan uitgegaan was dat ze de foto's op 10x15 formaat zouden laten afdrukken.

Het was een verrassing van mijn dochter voor haar reisgenoot en die was er heel erg blij mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten